Etiketler

Reklam

Nikon 1.4G 50mm Lens - CANON Lenslerle Takas

ilan Detayları

  • Kategori: Nikon Objektif
  • Şehir / İlçe: Eskişehir
  • Tarih: 19.01.2017 - 13:04
  • Görüntülenme: 1242
  • Fiyat: 1350
  • Telefon: Sadece Üyeler Görebilir!
  • Açıklama

    CANON LENSLER İLE TAKAS OLUR. 24/70 - 24/105 - 50mm - 28mm ve CANON 5D MARK 2 YE UYUM SAĞLAYAN BİR KAÇ TANE LENS OLABİLİR.
    HEDİYE GELDİ FAKAT BENİM CANON KULLANDIĞIMI BİLMİYORMUŞ DEĞERLİ ARKADAŞIM:))) ön arka kapakları ve parasoleyi var.TERTEMİZ PIRIL PIRIL LENSTİR DENEYİP ALIN. ESKİŞEHİR MERKEZ İLKAY MUSTAFA GÜNEŞ
    WHATUP AÇIK VE CEPTEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.
    Teknik Özellikler
    * 50mm odak uzaklığı
    * 46derece görüş açısı
    * Maksimum F1.8 diyafram açıklığı
    * Minimum F16 diyafram açıklığı
    * 7 grupta 8 optik eleman
    * 9 bıçaklı, dairesel diyafram
    * 0,45m minimum netlik mesafesi
    * 35mm Film / Full-Frame Dijital Sensör / Nikon (APS-C)
    * Sessiz Netlik Motoru var
    * Tripod bağlantısı ve görüntü sabitleme (titreşim engelleyici) yok
    * 58mm filtre çapı
    * 73.5mm x 54.2mm
    * 290gram


    Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.4 G İncelemesi
    Uzun yıllar boyunca 50mm odak uzaklığı, insan gözünün görüş açısına yakınlığı nedeniyle “standart” olarak adlandırıldı. Film kullanan fotoğraf makineleri arasında çok popüler olan bu lensler odak uzaklığı nedeniyle hem günlük hayatta hem de portre fotoğrafçılığı için tercih edilebiliyordu. Daha sonra gerek DSLR’deki kırpma faktörlü sensörlerin yaygınlaşması gerekse zoom lenslerin çoğalmasıyle 50mm lenslerin popülerliği de azalmaya başlamışken bugünlerde hem yaygınlaşan hem de fiyatı düşen full-frame makinelerle birlikte 50mm lenslere olan ilgili yeniden artmaya başladı.
    1.4 Diyafram ile Bokeh Keyfi
    Her fotoğrafı rahatlıkla çekebileceğiniz bir açıya sahip olan Nikon 50mm f/1.4G 'nin en güçlü çekim alanı tahmin ettiğiniz üzere portre çekimler. Verdiği inanılmaz arka plan bulanıklığı ile ve oluşturduğu alan derinliğiyle Nikon 50mm f/1.4G mükemmel portreler çekmenize imkan tanıyor. 1.4 diyafram özelliğiyle Nikon 50mm f/1.4G arka planı bulanıklaştırma konusunda en büyük yardımcınız olacak. Portre çekimi için ufak bir tüyo verecek olursak; "Modele ne kadar yakın olursanız ve model arka plana ne kadar uzak olursa ark aplan o kadar bulanık olur ve modeliniz arka plandan o derece sıyrılır."

  • Şikayet Et



Yorumlar

E3 Webdesign