Reklam

Panasonic 7-14mm f/4 Lens (Olympus-Panasonic Uyumlu)

ilan Detayları

  • Kategori: Panasonic Objektif
  • Şehir / İlçe: İstanbul
  • Tarih: 22.03.2016 - 15:49
  • Görüntülenme: 1119
  • Fiyat: 2500
  • Telefon: Sadece Üyeler Görebilir!
  • Açıklama

    Ultra geniş-açılı en sonda 114 derece çapraz görüş açısına sahip kompakt ebatlı zoom lensi
    Üstün görüntü performansı için 2 asferik ve 4 ED lens
    Zoom menzilinin tamamında F4.0 parlaklık
    Kontrast AF Sistem desteği
    Dairesel açıklık diyaframı, çoklu kaplamalı lens öğeleri ve optimal tasarımlı lens yuvası
    Micro Four Thirds Sistem Standartına dayalı
    Micro Four Thirds Sistem Standartına dayalı ultra geniş-açılı kompakt ebatlı zoom lensi

    7-14mm'lik (35mm film kamerası eşdeğeri; 14-28mm) etkileyici geniş açılı zoom menzilinin yanı sıra, bu lens sıradan koşturmacada kullanım için şaşırtıcı ölçüde kompakt ve hafiftir. 114 derecelik geniş açılı görüşünün sağladığı avantajla mesafelerin kısıtlı olduğu iç mekan çekimlerinde dahi nesneleri kolayca kadraja sığdırır. Bu yeni lensten bakıldığında eşsiz zenginlikte perspektifle fotoğraf ve film* çekimine olanak sunulması, dünyanın sıradışı görünmesini sağlar.

    Yüksek performanslı bu lens sistemi 2 asferik ve 4 ED lens dahil olmak üzere, 12 grupta 16 lens öğesini barındırarak mükemmel kompaktlığa ulaşmıştır. Geniş açı ayarlandığında, resim çözünürlüğü bir köşeden diğerine kadar yüksektir. Ayrıca, büyük çaplı cam döküm lens öğeleri sayesinde zoom menzilinin tamamında F4.0 parlaklık sunar.

    LUMIX G Micro System Kameraya monte edildiğinde bu mercek daha rahat ve keyifli çekime olanak veren yüz tanıma fonksiyonunu* da barındıran gelişmiş kontrastlı AF sisteminin kullanımına olanak verir.

    Dairesel açıklık diyaframının 7 adet diyafram kanatçığı, açıklığa geniş aralık ayarlarında hem video hem de fotoğraf çekiminde* odak dışındaki alanlarda çekici yumuşaklıkta etki yaratan yuvarlak bir şekil verir. Yüksek sağlamlıkta bir metal yuvaya sahip olan bu lens ayrıca hayalet ve parlama efektlerini en aza indirgeyip görüntü performansını daha da ileri taşıyan çoklu kaplamalı lens öğeleri içerir.

    Micro Four Thirds Sistem standartı bu merceğin kompakt ebatta ve hafif olmasını sağlamıştır. Olağanüstü optik performansının yanında, sıradışı kompakt ebatlarına rağmen mercek, kameranın gövdesiyle muhteşem bir uyum içinde yumuşak canlı görüntüler, 4/3 tip görüntü algılayıcısının tüm yeteneklerini ve DMC-GH1 ve DMC-G1 kameralarının kontrast AF fonksiyonu gibi geniş seçenekler sunar.

  • Şikayet Et




  • Satıldı

Yorumlar

E3 Webdesign