Samsung Nx2000 Aynasız Fotoğraf Makinası + 18-55 OIS akıllı lens Sıfır ayarında

ilan Detayları

  • Kategori: Samsung Aynasız
  • Şehir / İlçe: İzmir
  • Tarih: 09.12.2017 - 13:37
  • Görüntülenme: 888
  • Fiyat: 1300
  • Telefon: Sadece Üyeler Görebilir!
  • Açıklama

    Ürün 2. El olup sadece 300 çekim yapılmıştır. Yüksek teknoloji Aynasız Fotoğraf makinası. Bu fotoğraf makinasında yok yok.

    Samsung NX2000 Smart Kamera Özellikleri

    Samsung SMART CAMERA NX2000, çekim yapmayı ve büyüleyici hikayeleri paylaşmayı kolaylaştırarak meraklıların profesyoneller gibi hissetmesine yardım eder



    Gerçeklik hiç bu kadar gerçek görünmemişti

    20,3 MP APS-C CMOS Sensör
    Profesyonel bir fotoğrafçı olmayabilirsiniz, fakat 20,3 MP APS-C CMOS sensör ile bir profesyonel gibi çekim yapabilirsiniz. Sensör yaşam benzeri renklerle yüksek kaliteli görüntüler yakalamanıza yardımcı olmak için sınıfındaki en yüksek çözünürlüğü sunar. Profesyonel fotoğrafçıların yaptığı gibi konunuzu saran nesneleri flulaştırarak konunuzu arka plandan belirgin şekilde ön plana çıkararak ayırabilirsiniz. Mayıs 2013 itibarıyla giriş seviyesi değiştirilebilir lensli kompakt sistem kameralar (CSC) arasında en yüksek çözünürlüğe sahiptir.






    Dokunmatik özelliğin ötesinde bir büyük ekran

    3,7" (93,8 mm) WVGA Tam Dokunmatik Ekran
    Samsung SMART CAMERA NX2000 , başyapıtlarınızı izlemek ve düzenlemek için yeterince yer sunan çarpıcı 3,7" (93,8 mm) WVGA ekranla sınıfındaki en büyük ekrana sahiptir. üzerindeki değerli yeri kaplayan fiziksel menü düğmeleri olmadan tam dokunmatik ekranı yaşayın. Rahat Cimcik Hareketiyle Zoom, AutoFocus kutusunu cimcik hareketiyle yakınlaştırmanızı ve uzaklaştırmanızı veya oynatma modunda yakınlaştırma ve uzaklaştırma yapmanızı sağlar. Ekran, ekranda gördüğünüzle çektiğinizin eşleşeceği şekilde tam bir renk spektrumu sunar. Mayıs 2013 itibarıyla değiştirilebilir lensli kompakt sistem (CSC) kategorisinde en büyük dokunmatik ekrana sahiptir.









    Paylaşmanın kolay ve hızlı yolu

    NFC
    Samsung SMART CAMERA NX2000, NFC (Yakın Alan İletişimi) ile kamerayı akıllı telefonunuza veya tabletinize bağlamayı daha hızlı ve daha kolay hale getirerek fotoğrafçılığı tamamen yeni bir seviyeye taşımaktadır. NFC otomatik olarak Wi-Fi bağlantısını sizin için güvenli hale getirir, yakaladıklarınızı paylaşabilirsiniz. Bulmak için ve Samsung SMART CAMERA uyg. kolayca etkinleştirmek için cihazı kameranın yakınına yerleştirin. Uygulama cihazlarınızda kurulu değilse, uygulamayı kurabileceğiniz App Store'e yönlendirileceksiniz.






    Bir profesyonel gibi çekim yapmanın en kolay yolu

    Akıllı mod
    Çektiğiniz fotoğraflar profesyonellerinkiyle rekabet edecek hikayeler anlatacaktır. Şelale ve Işık İzi gibi Akıllı Mod ayarları kademeli olarak akan suyun güzelliğini ya da akan ışık izlerini fotoğraflamanızı sağlar. Etrafınızdaki hızlı oluşan olayları yakalamak için Hareket Dondurmayı kullanın veya çağrışımcı görüntüler oluşturmak için Zengin Ton ile çeşitli çekimleri birleştirin. Bırakın Yaratıcı Çekim yakaladığınız herhangi bir sahne veya anın duygusunu çoğaltsın.






    Filmlerinize ve fotoğraflarınıza popülerlik ekleyin

    3D Fotoğraf ve Film Kaydı
    Gerçek 3D Oluşturucu ile tatil fotoğraflarınız ve videolarınız ekranın dışına taşsın. Samsung SMART CAMERA NX2000'in değiştirilebilir lens sistemi, Samsung 45 mm 2D / 3D lens yardımıyla 3D fotoğraf ve filmler çekmenizi sağlar. Çekiminiz bittiğinde, uyumlu bir 3D HDTV'de çarpıcı derecede canlı maceralarınızı göstererek, arkadaşlarınızın evlerinde sizinle birlikteymiş gibi hissetmesini sağlayın.






    Tam HD videonun gerçek güzelliğini keşfedin

    1080 30P Tam HD Film Kaydı
    Samsung SMART CAMERA NX2000 bir video kayıt cihazı gibi görünmeyebilir, ancak Tam HD 1080 / 30p video yakalama becerisine sahiptir. 18 - 200 mm mercek ve geniş zoom becerisi ile desteklenen ödünsüz performansı ile Samsung SMART CAMERA NX2000, HDTV'nizde sorunsuz oynayan pürüzsüz, profesyonel görünümlü videolar sunar. Gösteri zamanı için hazır olduğunuzda, HDMI arayüzü, görüntünüzü doğrudan büyük ekrana iletmenizi sağlar






    Anları bir anda yakalayın

    8 fps Sürekli Çekim
    Hızlı hareket eden bir eylemi çektiğinizde, parlak bir netlik içerisinde tüm seri dizisini zorluk çekmeden yakalayın. Samsung SMART CAMERA NX2000, istediğiniz çekimi elde etmenizi sağlamak için saniyede 8 karelik ultra hız oranıyla kesintisiz olarak çekim yapmanıza izin verir. Gelişmiş otomatik odaklama sistemi, hızlı hareket eden konulara kristal netliği katar ve kısa deklanşör açılma gecikmesi, konu çerçeveden çıkmadan önce kayan anları yakalamanıza yardımcı olur.






    Daha geniş bir ISO aralığıyla daha net düşük ışıklı çekimler

    ISO 100 ? 25 600
    Karanlıkta bile muhteşem renk koruma ve ayrıntısı ile birlikte doğal görünümlü bir portre yakalayabilirsiniz. Samsung SMART CAMERA NX2000'in yükseltilmiş Geniş Aralıklı ISO'su, onu önceki modele göre daha net görüntüler oluşturan ve ışığa karşı daha hassas yapan 25 600 ISO değerine kadar çekim yapmanızı sağlar. İçerde ve dışarıda karanlıkta çekim yapın ve en az gürültü ve bulanıklıkla fotoğrafların keyfini çıkarın.






    Fotoğraflarınızı, kameranıza ve akıllı telefonunuza kaydedin

    AutoShare
    Wi-Fi bağlantısı üzerinden yüksek kaliteli fotoğraflarınızı çok kolay bir şekilde yedeklemek ve paylaşmak için çektiğiniz her fotoğrafı hemen cep telefonunuza gönderin. AutoShare özelliğini bir kez ayarlayın, kamera bunu varsayılan ayar olarak kaydedecektir. AutoShare özelliği ayrıca Akıllı Telefonunuzla birlikte fotoğraflarınıza GPS işareti koyabilirsiniz

  • Şikayet Et



Yorumlar

E3 Webdesign